FOTO: Održana izborna skupština varaždinskog BD Sloga

| 21.2.2016. u 17:23h | Objavljeno u Sport

Za novog predsjednika varaždinskog BD Sloga izabran Dubravko Vrdoljak, inače direktor varaždinske tvrtke „Vartop“. Zamjenik je Boris Zernec dok su u Izvršni odbor izabrani još Antun Remar, Davor Bezak, Tomislav Osonjački, Stevo Horvatek i Romina Golub, koja je ujedno i tajnica kluba.

Novoizabrani predsjednik zahvalio je na povjerenju. Izrazio je nadu da će u sportskom pogledu biti uspješni kao i prethodno predsjedništvo te je najavio veće aktivnosti na povećanju financija na prihodovnoj strani. Također, najavio je i snažniju promociju kluba u javnosti i privlačenje većeg broja mladih u klub.

Prije podnošenja izvješća i izbora novog rukovodstva dosadašnji predsjednik Alan Košić naglasio je da se zbog novog Zakona o sportu, kao dužnosnik, više ne može kandidirati na bilo koju upravljačku funkciju u klubu. No, rekao je da će i dalje ostati u klubu, uključivati se u njegove aktivnosti i pomoći koliko god je u njegovoj mogućnosti.

Kao jednu od važnijih aktivnosti najavio je osiguranje adekvatnih prostora za daljnje širenje kluba, a prioritet u radu kluba bit će i dalje rad s mladima. Dodao je da rezultati već sada postoje i da nema sumnje da će ih biti još više. Izrazio je i zadovoljstvo što klub „predaje“ novom predsjedništvu bez kune duga.

Glavni trener Antun Remar podnio je sportski izvještaj za prošlu godinu. Između brojnih odličnih rezultata izdvojio je državno prvenstvo u ciklokrosu na kojem je Karlo Keretić bio brončani u kategoriji do 13 godina. Osvojena su još dva treća mjesta u drugim kategorijama.

Riječ je o Karli Kožić u kategoriji mlađih juniorku te Danijeli Petković kod juniorki. Što se tiče planova za ovu sezonu najavljen je nastup članova kluba na desetak utrka u Hrvatskoj i Sloveniji.

Stevo Horvatek podnio je financijsko izvješće koje nažalost pokazuje pad prihoda u odnosu na prošlu godinu. Unatoč tome klub je uspio, uz veliku štednju i racionalnost, u velikoj mjeri uskladiti prihodovnu i rashodovnu stranu.

Klub je proglasio i najbolje članove za proteklu godinu. U ženskoj konkurenciji priznanje je pripalo Karli Kožić dok je u muškoj za najboljeg proglašen Ivica Keretić.

Galerija slika