MGK Drava Žabnik najbrojniji na Prvenstvu regije Sjever sa čak 19 natjecatelja Foto: STK MGK Drava Žabnik

Odlični rezultati MGK Drave Žabnik na Prvenstvu regije Sjever i OP Ljubeščici

| 1.2.2017. u 18:36h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Odlični rezultati za Stolnoteniski klub MGK Dravu Žabnik na Prvenstvu regije Sjever i Otvorenom turniru HSTS-a u Ljubeščici. Na prvenstvu regije koje se održalo u velikoj dvorani Arene u Varaždinu gdje su nastupili najbolji stolnotenisači i stolnotenisačice Međimurske, Koprivničko-Križevačke i Varaždinske županije, MGK Drava Žabnik je bio najbrojniji sa čak 19 natjecatelja.

U kategoriji klinaca i klinceza, Klara Samoborec je osvojila treće mjesto, a Lara Pačalat peto mjesto. U kategoriji kadeta i kadetkinja, Stela Marčec je osvojila prvo mjesto. U kategoriji najmlađih kadeta, Vito Milak je osvojio prvo, Leon Ptiček treće, a Luka Ptiček i Mark Marčec su podijelili peto mjesto. U kategoriji mlađih kadeta, Simon Vincek je osvojio prvo mjesto. U kategoriji kadeta, Leon Milak je osvojio treće mjesto. U kategoriji kadetkinja, Mateja Bešenić je osvojila treće mjesto

Na 3. Otvorenom turniru HSTS-a u Ljubešćici su se okupili svi najbolji registrirani igrači Hrvatske. Bodovao se za Masters HSTS-a. Simon Vincek je izborio plasman u četvrtfinalu mlađih kadeta, Mateja Bešenić je također izborila četvrtfinale kadetkinja, Sara Marčec je zaustavljena u osmini finala mlađih kadetkinja, Leon Milak je zaustavljen u šesnaestini finala kadeta, dok je Vito Milak zaustavljen također u šesnaestini finala mlađih kadeta.