Odigran 4.memorijalni rukometni turnir Stjepan Lančić-Stipe

| 30.8.2016. u 09:14h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Rukometnog društva Ivančica odigran je 4. memorijalni rukometni turnir Stjepan Lančić –Stipe u znak sjećanja na jednog od ponajboljih igrača koje je grad Ivanec u svojoj dugogodišnjoj povijesti imao ,a koji je obnašao i mnogobrojne funkcije u Klubu.

Turnir je imao međunarodni karakter na kojemu su nastupile momčadi Dervente, član Premijer lige BiH, Velika Nedjelja, slovenski drugoligaš ,Kozala ( Rijeka), član Prve hrvatske rukometne lige i Ivančica, također član 1.HRL.

Pobjednik turnira je momčad Dervente, koja je u polufinalnoj utakmici svladala Veliku Nedelju sa31:21,a u utakmici za 1. mjesto pobijedila Kozalu sa 24:20.

Treće mjesto pripalo je domaćinu, momčadi Ivančice koja je u polufinalu poražena od Kozale sa26:30, dok je u utakmici za 3. mjesto svladala Veliku Nedelju sa 30:28 i to nakon izvođenja sedmeraca, obzirom da je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim rezultatom ,27:27.

Pehare najuspješnijim momčadima uručio je Luka Lančić, sin pokojnog Stjepana Lančića, a finalnoj utakmici  prisustvovali su i dogradonačelnik Ivanca Čedomir Bračko, tajnik Zajednice sportskih udruga grada Ivanca Boris Gotal i mnogi drugi uzvanici.