FOTO: Maškare iz vrtića „Zeko“ u posjetu načelniku

| 10.2.2016. u 08:33h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Kosturi, nindže, gusari, princeze, vještice, kraljice i klaunovi „zavladali“ su nakratko u utorak općinskom zgradom u Trnovcu. Nije riječ o bilo kakvom rušenju vlasti ili pak prijevremenim izborima već o tradicionalnom posjetu malih maškara iz trnovečkog vrtića „Zeko“ načelniku Općine Zvonku Šamecu i njegovim suradnicima u Općini.

Već tradicionalno svake godine na sam fašnik u goste nam dolaze maskirani mališani iz vrtića „Zeko“. S obzirom da mi malo stariji baš i nemamo vremena za maskiranje i sudjelovanje u fašniku djeca nas, na ovaj način, barem malo oraspolože, opuste i stvore na trenutak pravi fašnički ugođaj – izjavio je prilikom posjete malih maškara načelnik Šamec.

Uz razgovor i priče kako je nastala koja maska i tko je sve pomogao u stvaranju tih likova, djeca su počašćena neizbježnim krafnama i sokovima. Na kraju druženja načelnik je zahvalio mališanima na druženju. Zahvalio je i odgajateljicama vrtića „Zeko“ na uloženom trudu i organizaciji dolaska malih maškara u Općinu. Isti takav susret dogovoren je već i za iduću godinu.

Galerija slika