Od danas do nedjelje igrat će se 1. kolo Kupa ŽNS-a

| 5.8.2016. u 13:08h | Objavljeno u Sport

Od danas do nedjelje igrat će se utakmice 1. kola kupa Županijskog nogometnog saveza. Danas je na rasporedu samo jedna utakmica i to ona u Nedeljancu, gdje će istoimeni domaćin od 18 sati ugostiti Omladinac.

Sutra je od 18 sati na rasporedu 12 susreta, a u nedjelju preostalih 14, dok se utakmica između Majerja i Radničkog neće igrati. Sutrašnji parovi: Vindija – Polet (M), Sračinec – Bratstvo, Obreš – Gora, Mladost (S) – Mladost (SP), Dinamo (B) – Beretinec, Vratno – Budućnost, Novi Marof – Podravac (SV), Bukovčan 27 – Mladost (VT), Poljoprivrednik – Mladost (VŽ), Orač – Udarnik 32, Zadrugar – Razvitak i Čevo – Varaždin.

U nedjelju od 18 sati sastat će se Poljanec – Dinamo (A), Polet (T) – Vinica, Mladost (M) – Trnje, Novakovec – Dinamo 01, Ajax – Lunjkovec, Varteks – Bukovčan, Sloboda (T) – Lepoglava, Dubravka-Zagorac – Zelegaj, Polet (C) – Plitvica (S), Podravac (SE) – Ivančica, Karlovec – Drava, Sloga – Rudar 47, Nova Ves – Mladost (Š) i Sloboda-ŠN – Struga-Rovokop.

Pobjednici iz ovih utakmica plasirat će se u 2. kolo kupa, koje je na rasporedu 13. i 14. kolovoza, a u tom dijelu natjecanja priključit će se Bednja, Podravina, Plitvica iz Gojanca i lanjski pobjednik kupa momčad Jalžabeta.

Ove će se godine igrati još i utakmice osmine finala kupa 7. rujna te četvrtfinala 28. rujna, a polufinala i finale na rasporedu su sljedeće godine.