Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Obreš "petardom" riješio Dinamo (B), Novi Marof istim rezultatom pobijedio Mladost (M)

| 1.5.2021. u 19:53h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Obreš je danas na domaćem terenu dočekao Dinamo (B) i bez većih poteškoća sa čak pet golova u mreži gostiju svladao svog protivnika 5:0 u današnjem susretu 17. kola Prve ŽNL.

Nikola Šafarić je zabio dva gola u pobjedi domaćina, prvi u 15. i drugi u 90. minuti susreta, dok su David Pofuk u 44. iz kaznenog udarca, Dino Kresinger u 79. i Mihael Mikić u 83. minuti susreta zabili preostale golove susreta. 

Istim rezultatom, Novi Marof je svladao Mladost iz Margečana. Lukas Stojak zabio je dva gola za pobjedu domaćina i to u 38. i 57. minuti, Matija Lučić je zabio u 7. minuti iz kaznenog udarca, Matija Lusavec u 44. minuti, a kapetan Novog Marofa Tomislav Harmicar u 51. minuti susreta. Mladost (M) je gotovo čitav susret igrala s igračem manje jer je Marko Kozulić u 7. minuti spriječio izglednu priliku domaćina igrajuči s rukom u 16-ercu.

Polet (C) je na domaćem terenu s 4:2 svladao Beretinec. Alen Vori je zabio za 1:0 u 8., Filip Borak je zabio za 2:0 u 18., Michael Kralj je zabio za smanjenje na 2:1 u 23., Dominik Hunjet je zabio za 3:1 u 44., Luka Kutnjak zabio je za 4:1 zabio u 53., dok je konačnih 4:2 postavio Luka Vesenjak u 72. minuti susreta. Beretinec je susret završions igračem manje jer je u 77. minuti izravni crveni karton zaradio Igor Margetić jer je zaustavio suparničkog igrača u izglednoj prilici za gol.

Utakmica Slobode (Vž) i Slobode (T) nije se odigrala. 

U sutrašnjim susretima, Čevo dočekuje Poleta (T), Drava Ajax Budućnost, dok će Mladost (Vž) dočekati Plitvicu (S).

Sve utakmice počinju u 17 sati.