ilustracija Foto: Dražen Novosel

Obaveze klubova uoči odigravanja utakmica varaždinskog ŽNS-a

| 22.10.2020. u 11:55h | Objavljeno u Sport

Na temelju čl. 58. Propozicija natjecanja za ŽNL Varaždin, svi klubovi organizatori utakmica dužni su se pridržavati propisanih mjera za suzbijanje širenja pandemije COVID-19. Gostujući klubovi obavezni su svim svojim igračima i službenim osobama koji putuju na gostovanje prije polaska izmjeriti tjelesnu temperaturu te ju upisati u tablicu (ime i prezime, broj mobitela i tjelesnu temperaturu), a popis ovjeriti službenim pečatom kluba i potpisom odgovorne osobe te isto predati delegatu po dolasku.

Domaćin utakmice obavezan je izmjeriti tjelesnu temperaturu svim igračima i službenim osobama po dolasku u službene prostorije kluba te upisati u tablicu (ime i prezime, broj mobitela i tjelesnu temperaturu), a popis ovjeriti službenim pečatom kluba i potpisom odgovorne osobe za provođenje epidemioloških mjera te isto predati delegatu utakmice.

Spiskove delegat treba provjeriti te nakon utakmice ostaviti klubu domaćinu, a pod izvješće delegata upisati dali su klubovi sproveli sve prethodno navedeno. U slučaju da je nekome izmjerena povišena tjelesna temperatura (više od 37,2 stupnja) ta osoba ne smije putovati na gostovanje ili ukoliko je riječ o osobi iz kluba domaćina ona mora biti udaljena iz službenih prostorija kluba.

Svi igrači i službene osobe koje su podvrgnute testiranju na koronavirus ne smiju sudjelovati na utakmicama do dobivanja nalaza.

Označeno u