Prva ŽNL Foto: Foto Agencija Sjever/Arhiva

Ništa od neizvjesnosti, Dubravka-Zagorac opet bježi konkurenciji 9 bodova

| 15.4.2018. u 18:31h | Objavljeno u Sport

Nakon dva poraza u prva dva kola proljeća Prve ŽNL vodeće Dubravke-Zagorac, činilo se da nas očekuje neizvjestna borba za prvo mjesto. Danas je Obreš (26) u 17. kolu imao sjajnu šansu da na domaćem terenu upravo protiv vodeće ekipe smanji zaostatak na šest bodova, ali su izgubili susret 3:2 te im ekipa iz Turčina sada bježi 12 bodova, uz značajan pad na tablici s trećeg na šesto mjesto.

Drugoplasirana ekipa Poleta (T) (29) se sigurno nadala pobjedi Obreša i vidjela šansu da pobjedom u današnjem kolu smanje zaostatak za liderom na samo tri boda, ali je i Polet (T) izgubio svoj susret na gostovanju kod Plitvice (S) 2:1 te smo se vratili na početak proljeća u Prvoj ŽNL gdje je jesenski prvak imao devet bodova prednosti pred konkurencijom.

U ostalim susretima, Ivančica je sada treća ekipa prvenstva s današnjom pobjedom kod Budućnosti 2:1, Polet (C) se oporavio od prošlotjednog visokog poraza protiv Obreša pobjedom na gostovanju kod Mladosti (Š) 4:2, Podravac Kitro je s minimalnih 1:0 svladao Dravu (SĐ), Zadrugar je bio bolji od Lepoglave 2:0, a Rudar 47 i Mladost (M) su odigrali neodlučeno 2:2.