Nikolina Zadravec ubuduće će nositi dres Poravke Vegete Foto: Mario Šamec

Nikolina Zadravec potpisala za Podravku

| 23.6.2016. u 09:22h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Jučer je u Koprivnici potpisan jednogodišnji ugovor između domaće Podravke i seniorske i juniorske reprezentativke, i dosadašnje članice varaždinske Koke, Nikoline Zdravec (18), koja će godinu dana nositi dres Podravke Vegete, igrati s mladom Pavlović na desnom krilu i iskoristiti korak u napretku koji joj nudi mjesto u ekipi hrvatskih prvakinja, objavljeno je na službenom portalu RK Podravke Vegete.

Nikolina Zadravec rođena je 2. rujna 1997. godine u Čakovcu, na petoj je godini Srednje medicinske škole. Počela je u Čakovcu, a sa 16 godina prešla je u varaždinsku Koku.

- Čast je i zadovoljstvo dobiti poziv iz Podravke. Moj pristup? Želim trenirati, napredovati i s ekipom napraviti dobar rezultat - rekla je Zadravec.

Ekipu Podravke Vegete dobro poznaje, s mnogim je igračicama bila u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji. Nakon potpisa ugovora Zadravec odlazi na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Rusiju, gdje će biti s Podravkinom Sarom Šenvald i ostalim mladim djevojkama, nadama hrvatskog rukometa. Ponovni dolazak u Podravku bit će na pripreme 1. kolovoza, stoji na portalu RK Podravka Vegeta.