Reprezentacija sportskih ribolovaca u čijem sastavu su šestorica iz Varaždinske županije

Nikola Geček najbolji sportaš, ekipna nagrada reprezentaciji sportskih ribolovaca

| 1.2.2019. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Sportski ribolovac Nikola Geček iz Ivanca najbolji je sportaš u 2018. godini u neparaolimpijskim sportovima, dok je nagradu za najuspješniju ekipu dobila reprezentacija sportskih ribolovaca u čijem sastavu su šestorica iz Varaždinske županije.

Ovogodišnje, 22. proglašenje najuspješnijih sportaša u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO) za 2018. godinu, održana je sinoć u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

Nikola Geček, član ŠRD Ivanec, svjetski je prvak u lovu ribe udicom na plovak osoba s invaliditetom i član hrvatske reprezentacije osoba s invaliditetom u lovu ribe na plovak, koja je u lipnju prošle godine osvojila i ekipnu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Podturenu u Međimurju.

U reprezentaciji su uz Nikola Geček, još Ivica Bonino Hasan iz Varaždina, Željko Kljajić iz Daruvara, Zlatko Poparić iz Zagreba, Mensur Rošić iz Murskog Središća, kapetan ekipe Željko Geček iz Ivanca, trener momčadi Dražen Filipović iz Ludbrega, Danko Bregović iz Ivanca, koji je bio pomagač Nikoli Gečeku, Kristijan Kosmačin iz Varaždina, koji je bio pomagač Ivici Boninu Hasanu i Dragutin Peter iz Svete Marije,koji je bio pomagač Mensuru Rošiću.