Od Dominika Novaka se i u večerašnjem susretu očekuje značajan doprinos u napadu varaždinske momčadi Foto: Krešimir Đurić

Neporaženi Dabrovi večeras u Graberju dočekuju Rudan iz Labina

| 27.4.2019. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Nakon što u posljednjem susretu 5. kola Premijer rukometne lige za ostanak u dvorani u Graberju pobijedili riječki Zamet 24:23 i tako napravili novi korak prema ostanku u najelitnijem razredu hrvatskog klupskog rukometa, igrači GRK Varaždina 1930 će večeras u 19 sati u dvorani u Graberju, u sklopu 6. kola, ugostiti Rudan iz Labina, koji je 5. na tablici, također s 15 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani varaždinski sastav, dok je posljednji  Rudar s 9 bodova.

- Svi su neugodni i neće biti lako igrati protiv nikoga, pa čak niti s Rudarom, kojeg su već svi otpisali. Borba je za goli život, pogled na tablicu govori da smo svi stisnuti na 3 boda, svaka momčad traži svoju priliku, nema prednosti domaćeg terena već pobjedu ostvari onaj tko više zagrize i tko više želi pobjedu - rekao je trener varaždinske momčadi Alan Belko.

Nakon 5. kola Dabrovi su i dalje jedina neporažena momčad u Ligi za ostanak,s posljednjeg 6. došli su do 4. mjesta na tablici,s bodom manje od trećeplasiranog Zameta i tri manje od vodećih Sesveta.