Momčad Nedeljanca osvojila je turnir u seniorskoj konkurenciji

Nedeljanec kod seniora i Rudar 47 kod veterana osvojili Pan Givova Kup

| 12.2.2018. u 10:30h | Objavljeno u Sport

Završeno je 13. Dvoransko prvenstvu u malom nogometu pod nazivom Pan Givova kup Vidovec 2018. Naslov kod seniora osvojio je Nedeljanec. Nedeljančani su u finalu pobijedili Mladost iz Margečena 2:1.

Poveli su nogometaši iz Margečana golom Ivice Vidačeka koji je zatresao mrežu u 11. minuti. U drugom dijelu sastav Damira Maretića je preokrenuo rezultat. Prvo je Emanuel Škvarić u 22. minuti izjednačio rezultat, da bi Marko Kovačić u 28. minuti donio veliko slavlje Nedeljančanima.

Treće mjesto kod seniora osvojio je Polet iz Tuhovca svladavši Čevo 3:2. Najboljim igračem turnira proglašen je Nikola Šivak iz margečanske Mladosti, najbolji golman je Jurica Buden iz Nedeljanca, a najbolji strijelac Antonio Bahat iz Polet (T) s 8 golova.

Kod veterana Rudar 47 obranio je naslov svladavši Auto Florijanić Telecomm sa 6:1. Čak četiri gola za nogometaše iz Donjeg Ladanja u finalu je postigao Tomica Korpar, dok su po gol dodali Dražen Peharda i Dražen Borak. Korpar je ujedno proglašen i najboljim igračem, Peharda je najbolji strijelac turnira sa 7 golova, dok je najbolji vratar Sandro Špiranec iz Auto Florijanić Telecomma.

Treće mjesto kod veterana pripalo je Plitvici iz Gojanca koja je u susretu za treće mjesto svladala Varteksa 2:1. Kod juniora naslov je odnio Varaždin koji je u finalu s 4:0 bio bolji od Varteksa 1. Treće je mjesto pripalo topličkoj Mladosti koja je s 3:1 slavila protiv Rudara 47.

Najboljim igračem kod juniora proglašen je Valentino Brezovec iz pobjedničke ekipe, najbolji vratar je Darko Trstenjak iz drugoplasiranog Varteksa 1, a najbolji strijelac kod juniora je Dominik Bistrović iz Nedeljanca s deset golova.

Kod pionira naslov je odnijela Podravina koja je u finalu s 5:1 svladala Ivančicu, dok je u utakmici za treće mjesto Varteks 1 pobijedio Rudar 47 rezultatom 6:3.

Najbolji igrač proglašen je iz redova Podravine, a riječ je o Petru Namjesniku. Najbolji vratar je Sven Vuksan iz Varteksa 1, dok je najbolji strijelac bio Mario Sinovec iz Lepoglave, koji je postigao 13 golova.