Ekipa STK Varaždina i dalje drži drugo mjesto na tablici hrvatske Superlige

Nastavljen uspješan prvenstveni niz varaždinskih stolnotenisačica

| 18.11.2017. u 14:08h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U 7. kolu ženske stolnoteniske Superlige igračice STK Varaždina upisale su novu pobjedu. Na domaćem terenu savladale su ekipu STK Hodošan rezultatom 4:2. Iako rezultat pokazuje neizvjestan meč, susret je od početka bio „jednosmjerna ulica“ u korist Varaždina. Petra Petek i Ivana Malobabić u domaćem sastavu prejake su igračice za ekipu Hodošana, pa sama pobjeda nije dolazila u pitanje.

Nakon pobjeda prvih dviju igračica STK Varaždina bez izgubljenog seta, poraz je doživjela Tena Kovaček od Paole Markati. U igri parova, do sada nepobjeđeni par u superligi Petek – Malobabić, donio je još jedan bod bez izgubljenog seta.

Na iznenađenje prisutnih gledatelja, trener Varaždinki Saša Suhodolčan je u drugom krugu Ivanu Malobabić zamijenio je trinaestogodišnjom Lucijom Sitar pruživši joj novu priliku za pobjedu i stjecanje novog prvoligaškog iskustva.

Nažalost, varaždinkska igračica nije bila raspoložena te je glatko poražena. Završnu pobjedu ostvarila je Petra Petek i to opet bez izgubljenog seta. Ekipa STK Varaždina i dalje drži drugom mjesto na prvenstvenoj ljestvici.