Domagoj Drožđek je i danas bio strijelac i to vodećeg gola za Varaždin, ali nedovoljnog za pobjedu u Šibeniku Foto: Krešimir Đurić

Nakon vodstva na poluvremenu, Varaždin izgubio u gostima od Šibenika

| 2.12.2017. u 15:22h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U utakmici 19., posljednjeg kola u ovoj godini nogometaši Varaždina izgubili su danas u Šibeniku od istoimenog doaćina 2:1, iako su na poluvremenu imali vodstvo od 1:0, golom Domagoja Drožđeka u 39. minuti nadmetanja.

Strijelac oba pogotka za domaćina bio je Luka Celić u 48. i 63. minuti nadmetanja.

- Rekli su nam nakon susreta da smo bili najbolja momčad koja je do sada gostovala u Šibeniku, domaćina smo nadigrali u svim elementima igre, htjeli smo pobjedu i igračima ne mogu ništa zamjeriti, osim olako primljenih golova, koji su nas koštali izgubljene utakmice. Premekani smo bili u skoku i prejednostavno smo primali golove, što je presudilo - komentirao je današnji susret trener Varaždina Mario Kovačević.

Varaždin je za sada, do sutrašnje utakmice druge momčad Hajduka i Lučkog, peti na tablici s 27 osvojenih bodova, deset manje od prvoplasirane druge momčadi Dinama.

Prvenstvo se nastavlja 2. ožujka, a momčad Varaždina sutra odlazi na turnir u Kinu, na poziv sportske agencije iz pokrajine Yunan.