Vratar Varteksa Saša Dreven bio je među boljim pojedincima na susretu u Vukovaru Foto: facebook NK Varteks

Nakon boda u Vukovaru Varteks danas gost Marsonije

| 3.9.2017. u 10:13h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon boda osvojenog u prošlom kolu u Vukovaru u prvom susretu u Trećoj ligi momčad Varteksa danas čeka novo gostujuće iskušenje. u sklopu 2. kola Treće HNL Istok Varteks će biti gost Marsonije u Slavonskom Brodu

Uoči prvenstva trener Varteksa Antun Jukić najavio je da će njegova momčad biti tvrd orah svim suparnicima u ligi, što se i potvrdilo već na prvom ovosezonskom gostovanju.

- S naše strane odlična obrambena utakmica. Bili smo hrabri, čvrsti, odlučni, nismo im dali šanse, no činjenica je da su iskusna ekipa i da ni oni nama nisu dali previše šansi. Zaslužili smo bod, a igrom, borbom, željom i htijenjem nadoknadili smo možda neke nedostatke. Čestitao bih svojim igračima na izvrsnoj borbi i utakmici - komentirao je trener Jukić.

Bio je zadovoljan igrom svojih igrača, ali i navijačima.
- Ekstremno velika zahvala našim navijačima, njih stotinjak je došlo u Vukovar, navijali su cijelu utakmicu, bez prestanka, držali nas u susretu i svaka im čast na tome - naglasio je Jukić.

Osvojeni bod veliki je podstrek za nastavak prvenstva i današnje gostovanje od 17 sati i 30 minuta u Slavonskom Brodu.
- Odlazimo u goste momčadi koja najavljuje borbu za titulu, pa da vidimo koliko su dobri i da li mogu polomiti zube na “malom” Varteksu - zaključio je trener Jukić.