FOTO: Održana sjednica Skupštine ŠNK Polet iz Tuhovca

| 3.2.2016. u 19:48h | Objavljeno u Sport

Održana je izvještajna sjednica Skupštine ŠNK Polet iz Tuhovca. Predsjednik kluba Marko Sopić podnio je izvješće o radu za 2015. godinu. Napomenuo je da je iza njih turbulentna godina. Zbog spleta okolnosti ispali su iz Prve ŽNL Varaždin, dogodila se velika migracija igrača i to u svim uzrastima što je otežavalo rad kluba. Ponukani problemima zapeli su još jače i angažirali su novog trenera, Vjekoslava Viteza.

Prije ulaska u novu natjecateljsku godinu, uz pomoć sponzora, nabavili su sportsku opremu, dresove za prvu ekipu, dresove za pionire, dvadesetak lopti, mreže za velike golove, sportske čarape za pionire i juniore, a djelomično su financirali i kupnju kopački. INDUSTRIAL MAINTENANCE d.o.o. je za seniorsku ekipu donirao 25 nogometnih box setova koji uključuju torbu, trenirku, šuškavac, dres, hačice i štucne.

Uz redovno održavanje igrališta puno truda uložilo se u uređenje parkirališta i kućice za igrače i delegate. Najviše financija i truda uloženo je u adaptaciju trošnog krovišta na službenim prostorijama kluba. Ovaj, financijski veliki zahvat, realiziran je uz dobru volju i svesrdačnu pomoć donatora, sponzora i vjernih navijača.

Kad se spominju planovi za 2016. godinu, nisu ništa manje ambiciozni nego što je napravljeno u 2015. godini.
-Prvenstveno želimo poboljšati uvjete za treniranje i uvjete infrastrukture kluba pa ćemo kroz 2016. godinu, uz održavanje travnjaka i nabavu sportske opreme, pokušati promijeniti ogradu oko igrališta, proširiti parkiralište, obnoviti fasadu na prostorijama kluba i izgraditi nadstrešnicu – ambiciozno ističe predsjednik Sopić.

Sjednici Skupštine odazvao se i predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić. Uz ohrabrujuće riječi podrške klubu, kao bivši igrač kluba donirao je trenirke za juniorsku momčad. Svim donatorima i sponzorima uručene su zahvalnice.