MNK "Biljevec" pobjednik maruševečke zimske malonogometne lige

vv | 6.2.2017. u 10:18h | Objavljeno u Sport

Zimska malonogometna liga općine Maruševec koja se igra osmu godinu za redom završila je ove subote utakmicama za poredak. U sportskoj dvorani osnovne škole u Maruševcu najprije su odigrane utakmice za poredak od petog do trinaestog mjesta nakon čega su krenuli dvoboji za vrh. U utakmici za treće mjesto sastale su se ekipe MNK Druškovec i MNK Gmajna iz Čalinca.

Prvi dio utakmice bio je izjednačen, no u završnici ekipa iz Druškovca slomila je otpor protivnika i s rezultatom 11:4 osvojila pehar za treće mjesto.

Veliko finale za ovogodišnjeg pobjednika zimske lige odigrale su ekipe MNK Cerje i MNK Biljevec. Ekipa iz Cerja dobro se držala u većem dijelu utakmice, no nisu iskoristili svoje prilike te su morali čestitati pobjedniku iz Biljevca, a rezultat je bio 6:1. Tako je zimska malonogometna liga u osam godina svog postojanja dobila petog pobjednika.

Do sada su ligu osvajali MNK Novaki čeitir puta i to 2010., 2012. i 2014. i 2016. godine, a osim njih pobjednici su još bili MNK Duki iz Druškovca 2011., MNK Novaki 1 2013. te MNK Koretinec 2015. godine. Zimska malonogometna liga općine Maruševec počela je početkom prosinca lanjske godine i u njoj je sudjelovalo 13 ekipa od kojih jedna iz općine Vinica. Organizator lige je Društvo za sport i rekreaciju Maruševec koji osigurava sportsku dvoranu te pehare za najbolje ekipe.

Pehare ekipama podijelio je predsjednik Društva za sport i rekreaciju Maruševec Marijan Fatiga.

Označeno u