Miroslav Farkaš više nije predsjednik NK Vinice, dao ostavku zbog negativne atmosfere Foto: Dražen Novosel/Martin Novosel

Miroslav Farkaš više nije predsjednik NK Vinice, dao ostavku zbog negativne atmosfere

| 20.3.2019. u 12:05h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nogometni klub Vinica ostala je bez predsjednika kluba Miroslava Farkaša koji je dao ostavku jučer, 19. ožujka. Nakon što je prošle godine klubom predsjedavao Božidar Šipek kada je Vinica osvojila naslov prvaka Druge županijske nogometne lige i plasirala se u Prvu županijsku nogometnu ligu, klub je preuzeo Farkaš. Razlog za ostavku, kako je naveo u službenom dopisu izvršnom odboru kluba, je negativna atmosferu koja je nastala oko kluba.

- Poštovani članovi IO NK Vinice. Sa žaljenjem vas obavještavam da zbog loše klime u unutar kluba, a još veće negativnosti izvan kluba dajem ostavku na mjesto predsjednika kluba, koja stupa na snagu odmah. Zahvalan sam na prilici koju ste mi dali da budem predsjednik ovog kluba tijekom zadnjih devet mjeseci te vam želim puno uspješnih sportskih rezultata. Srdačan pozdrav - stoji u priopćenju koje je poslao IO NK Vinice.

Jedan od ciljeva NK Vinice za tekuću sezonu je da se već bore za plasman u 4. Nogometnu ligu Čakovec-Varaždin. Trenutno su drugoplasirani u Prvoj ŽNL, sa sedam bodova zaostatka za vodećom Ivančicom koja će vjerojatno izboriti plasman u viši rang.