Novomarofski motociklist dobio je na poklon novi motor vrijedan oko 120 tisuća kuna

Martin Vugrinec za novu sezonu dobio na poklon novi motocikl Kawasaki ZX 6R

| 8.12.2016. u 14:05h | Objavljeno u Sport

Za novomarofskog motociklista Martina Vugrinca (17) vrijeme darivanja i otvaranja poklona došlo je ove godine malo ranije.  Zahvaljujući Darku i Vesni Šparl, vlasnicima slovenskog poduzeća DKS d.o.o. generalnim uvoznicima Kawasaki motocikala za države s područja bivše države Martin vugrinec će iduće sezone voziti novi Kawasaki ZX 6R. Riječ je o motociklu, koji je vrijedan 120 tisuća kuna, a kojeg je mladi novomarofski motociklist dobio na poklon.

- Poklonili su mi i podosta opreme , te me lijepo obukli u Kawasaki timsku garderobu. Mene je teško oboriti s nogu, impresionirati još teže, ali ovo dvoje ljudi su to uspjeli.Dobio sam još jednog veoma važnog partnera! Potruditi ću se da ukazano povjerenje opravdam na najbolji mogući način-rezultatima i još jednom veliko hvala svima koji mi pomažu u karijeri -rekao je Martin Vugrinec.

Vugrinec, osim što rješava školske obaveze, trenutačno je polaznik i Auto škole Crnković, koja će mu sponzorski pokloniti obuku i polaganje vozačkog ispita A 2 i B kategorije.

Vugrinec je svakodnevno po dva sata u teretani, povremeno vozi kros na stazi u Prelogu zahvaljujući prijateljima iz Međimurja, obitelj Zvonarek, koja mu ustupa stazu i motore za trenig,  a s treninzima na novom motociklu počet će krajem veljače. Planirano je da to bude u Španjolskoj.

U novoj sezoni Vugrinec će nastupati u Alpe Adria Kupu klasa 600 supertock s namjerom da osvoji to natjecanje ili da barem bude među tri najbolja vozača na kraju sezone, koja će imati ukupno 14 utrka. Nastupit će i na prvenstvu Hrvatske, gdje je cilj u sedam utrka obraniti lanjski naslov, kojeg je Vugrinec osvojio kao najmlađi u povijesti hrvatskog motociklizma, a u klasi 600 superstock vozit če i IMRC Kup, u kojem će biti 7 utrka, a cilje je također osvojiti titulu.

 

 

 

 

 

7 utrka cilj ej takošer osvojiti titutu.