U Varaždinu se nadaju pobjedi u današnjem nadmetanju s drugom momčadi Hajduka Foto: Krešimir Đurić

Mario Kovačević uoči Hajduka: Imamo svoj cilj i želimo ga ostvariti

| 3.4.2018. u 09:19h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina ovaj će tjedan biti domaćin dva prvenstvena susreta, danas od 18 sati na stadion Varteksa dolazi druga momčad Hajduka, a u subotu će gost biti Šibenik.

Susret s drugim sastavom Hajduka u varaždinskom se drugoligašu dočekuje u sjajnoj atmosferi, nakon pobjede u prošlom, 24. kolu u Novigradu nad istoimenim domaćinom 1:0, golom Domagoja Drožđeka (40.). Varaždin je tom pobjedom i dalje ostao na 4. mjestu tablice, ali je smanjio bodovni zaostatak za drugoplasiranog Goricom.

Varaždin je nedavno, u 22. kolu,17. ožujka, odigrao s Hajdukom na svom terenu 2:2, a odlučujući su gol primili u 81. minuti. U Varaždinu još ne mogu prežaliti dva izgubljena boda iz tog susreta.

- Nismo odigrali loše u toj utakmici s Hajdukom, vodili smo dva puta i nepotrebno smo primili drugi gol. Taj nam je susret bio dobra pouka i vjerujem da ćemo u utorak pobijediti Hajduk i osvojiti nova tri boda. Dobra smo ekipa, atmosfera u svlačionici je sjajna, trener vjeruje u nas i ne očekujem da će nam Hajduk i Šibenik stvoriti probleme pred našim navijačima - naglasio je Matija Kolarić, najbolji pojedinac u redovima Varaždina na susretu u Novigradu.

I trener varaždinske momčadi Mario Kovačević nada se dobroj utakmici svoje momčadi protiv Hajduka.

- S Hajdukom smo nedavno odigrali zahtjevnu utakmicu, po teškom terenu. Susret koji nas danas očekuje bit će drugačiji od nedavne utakmice. Nadam se i podršci navijača s tribina, jer sada je najvažniji dio prvenstva. Imamo svoj cilj i želimo ga ostvariti - zaključio je trener Kovačević.