Zadovoljan vožnjom u Gdanjsku, ne i plasmanom Foto: Konrad Dembek

Marin Ranteš u Gdanjsku na Baltičkim igrama došao do osmog mjesta

| 10.8.2017. u 08:38h | Objavljeno u Sport

Marin Ranteš, vozač BMX ekstremnog sporta, je prošli tjedan nastupio na natjecanju u Poljskoj na Baltičkim igrama, jednom od najvećih festivala ekstremnog sporta u Europi. Iako se nadao plasmanu među prva tri vozača, natjecanje u Gdanjsku koje se održavalo od 4. do 6. kolovoza je završio na još uvijek veoma dobrom 8. mjestu.

- Ja sam zadovoljan svojom vožnjom, ali suđenje je bilo takvo kakvo je bilo jer Jose Torres koji je završio četvrti na natjecanju je trebao biti prvi, ali to je kako je, ali sam uglavnom zadovoljan da sam natrag na biciklu nakon što sam se odmarao skoro dva mjeseca. Uspio sam odvoziti dosta trikova, čak i neke nove koje do sada nisam probao - rekao je Ranteš.

Prva tri mjesta osvojili su Nick Bruce, Brian Fox i Jonathan Camacho. Nakon utrke u Poljskoj, sljedećeg tjedna pripremat će se za utrku iz FISE (svjetske biciklističke federacije) serije u Budimpešti koja će se održati od 18. do 20. kolovoza.

- Očekujem plasman u finale (top 12). Ja se nadam najboljemu, ali vidjet ćemo kako će mi ići i kako ću se osjećati, ali zadnja dva tjedna otkada sam natraga na biciklu se dobro osjećam - zaključio je Ranteš.

Označeno u