Ivana Dežić Foto: Martin Novosel

Kraj sezone za rukometašicu Koke Ivanu Dežić, mora na operaciju

| 30.10.2020. u 18:17h | Objavljeno u Sport

Pripremna utakmica protiv Lokomotive pokazala se kobnom za Ludbrežanku Ivanu Dežić, aktualnu igračicu Koke, na kojoj je ozljedila koljeno. Iako se iz prve činilo da se neće morati na operativni zahvat, posljednjim pregledom se ipak utvrdilo da mora na operaciju koja će je od rukometnih terena udaljiti najmanje šest do sedam mjeseci, čime je zapravo završila aktualnu sezone prije nego ju je i započela.

- Nalaz je došao prošli petak i moram na rekonstrukciju prednjih križnih ligamenata jer ne drže koljeno i treba napraviti nove. U utorak idem na operaciju u Zabok. Ako sve dobro prođe, čeka me oporavak od minimalno šest do sedam mjeseci. Još jedan dio je upitan što se tiče meniskusa jer možda će trebati i šivati to, ali to će  se tek znati kada se otvori koljeno. Tako da sam za ovu sezonu izgubljena - rekla je Ivana Dežić.

Koka ove sezone želi vrh tablice i jedno od mjesta koje vodi u jedno od europskih natjecanja, a bez Dežićke u napadu, taj cilj će biti znatno teže ostvariti. Koka sutra pred praznim tribinama na svom terenu dočekuje ekipu Dalmatinke s prijenosom uživo na Planet Sport TV-u i streamu HRS-a na Youtubeu koji će početi u 16 sati i 30 minuta u Areni Varaždin.