Ekipa Vindi nakon utakmice u Karlovcu ima omjer od tri pobjede i jednog poraza

Košom Lare Brezovec u posljednjim trenucima ekipa Vindi došla do pobjede u Karlovcu

| 27.11.2018. u 11:11h | Objavljeno u Sport

U 4. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige za žene , ekipa varaždinskog Ženskog košarkaškog kluba Vindi odigrala je uzbudljivu utakmicu u Karlovcu i nakon vrlo neizvjesne završnice pobijedila s rezultatom 52 : 51

Varaždinke su utakmicu počele nervozno, s puno grešaka, a s takvom igrom su nastavile sve do posljednje četvrtine u koju su ušle sa zaostatkom od 10 koševa.

Kada su već svi u dvorani, osim mlade trenerice ekipe Vindi Monike Dvorščak Petreković, mislili da bodovi ostaju u Karlovcu , Varaždinke su konačno počele igrati kako znaju i pred sam kraj utakmicu dovele u neizvjesnost te u zadnjem napadu, nekoliko sekundi prije kraja, nakon odlične asistencije Stanke Kudelnjak, Lara Brezovec šokirala je domaćina i postigla koš za konačnu pobjedu ekipe Vindi.

Nakon ove utakmice, u kojoj su se najviše istaknule Lara Brezovec s 18, Stanka Kudelnjak sa 17 te Lucija Kauzler sa 11 koševa, ekipa Vindi ima omjer od 3 pobjede i jednog poraza, kojeg su pretrpjeli od vodeće ekipe Folka Borovje, tako da čvrsto drže mjesto u gornjem dijelu ljestvice.

U sljedećem kolu, u nedjelju, 2. prosinca, u 14.30 sati, u goste ekipi Vindi dolazi ekipa ŽKK Zagreb , a utakmica će se odigrati u varaždinskoj Areni.