Ekipa Zameta je svladala Koku s visokih +19 (40:21) Foto: Dražen Novosel

Koka upisala težak poraz od riječkog Zameta

| 16.4.2016. u 18:23h | Objavljeno u Sport

Koka je danas upisala težak domaći poraz protiv riječkog Zameta (40:21) u 23. kolu Prve hrvatske rukometne lige za žene

Ovaj susret su obilježile velik broj tehničkih grešaka u redovima domaćeg sastava. Od samog početka nije izgledalo dobro za domaći sastav koji je nakon prvih 15. minuta gubio pet golova razlike (12:7), a do kraja prvog poluvremena ta razlika je narasla na devet golova razlike (22:13).

Niti drugo poluvrijeme nije ponudilo bolje izdanje rukometašica Koke tako da su gošće iz Rijeke prihvatile ponuđeno, a nisu imale milosti niti u zadnjih 10 minuta utakmice kada su prednost od +14 razlike u 51. minuti susreta (35:21) povećali na konačnih +19.

U redovima Koke, najviše golova je postigla Tea Jalušić koja je zabila pet, dok su po četiri gola zabile Elena Halili, Ana Marija Babić i Suzana Furjan.

Ekipa Koke je nažalost uoči ovog susreta ostala bez još jedne igračice i to Nikoline Zadravec koja je posljednjih par mjeseci bila najbolja igračica u napadu za varaždinski sastav. Na treningu koji se održao u četvrtak je ozlijedila gležanj lijeve noge te će biti izvan pogona tri tjedna koliko je i ostalo do kraja ove sezone.