ŽRK Koka Foto: Krešimir Đurić

Koka danas gostuje kod Lokomotive u utakmici bez imperativa

| 19.9.2018. u 12:55h | Objavljeno u Sport

ŽRK Koka nakon pobjede u prvom kolu Prve HRL za žene protiv zagrebačke ekipe Trešnjevke, danas na drugo kolo putuje na gostovanje kod još jedne zagrebačke i puno snažnije ekipe Lokomotive.

Koka je prošle sezone slavila protiv Lokomotive na domaćem terenu pogotkom biveš "kokice" Josipe Tomić u zadnjoj minuti susreta, a prije tri sezone su također iznenađujuće pobijedili na gostovanju u Zagrebu tako da ne treba se iznenaditi ukoliko s današnjeg teškog gostovanja ipak vrati slavodobitno. 

- Sljedeća dva susreta odigrat ćemo opušteno, samo da nam se još netko ne ozlijedi - rekao je Vladimir Canjuga, trener Koke, naglasivši da će današnja utakmica biti bez rezultatskog imperativa.

Nakon današnjeg gostovanja, slijedi dva i pol tjedna reprezentativne stanke, a u trećem kolu im u goste dolazi aktualni prvak Podravka.

- To će nam dobro doći jer će to biti i prilika Silviji Masnić da se oporavi što bi puno značilo za mlade igračice na vanjskim pozicijama. Stanku ćemo iskoristiti da se još više uigramo uoči nastavka prvenstva - zaključio je Canjuga.

Utakmica u Zagrebu će se odigrati u 18 sati.