Klampotic liga na Cestici s pregršt golova: Ekipa Caffe bar 5 došla do pobjede

Varaždinske vijesti | 22.1.2019. u 10:05h | Objavljeno u Sport

Nakon kraće stanke Klampotic liga se preselila na Cesticu u kojem se opet moglo vidjeti pregršt golova. Jedanaesto kolo otvoreno je golijadom u kojoj je ekipa Caffe bar 5 došla do pobjede 12-4 nad NC Petrijancom Nova Ves.

U drugom susretu i borbi za četvrto mjesto pobjedu je upisala ekipa Trpači koja je slavila sa 7-3 nad ekipom Yugo Int dok se ekipa Pekarnice Leskovar lako obračunala sa ekipom MNK Vrtovi Vratno i slavila sa 10-1.

U zadnjem susretu 11. kola bilo vrlo zanimljivo u dvoboju domaćih ekipa ali ipak tri boda su otišla na stranu MNK Lovrečana koji je slavio sa 3-1 nad MNK Kolarovcem. U 12. kolu Yugo Int je nakon poraza od Trpača upisao pobjedu od 8-4 nad ekipom NC Petrijanec Nova Ves. U preostalim susretima bilo je veoma zanimljivo sve do samog kraja utakmica. Pekarnica Leskovar i Caffe bar 5 upisali su uz dosta muke nove pobjede rezultatom 3-1. Pekarnica Leskovar slavila je nad Trpačima dok je Caffe bar 5 svladao ekipu MNK Vrtovi Vratno.

U nedjelju “Petica” je nastavila s pobjedama te je upisala novih šest bodova s dva preokreta. U prvom susretu slavili su sa 3-2 nad ekipom MNK Kolarovec, dok su drugom svladali ekipu Yugo Int sa 5-1. Ekipa Trpači potvrdila je trenutačno četvrto mjesto pobjedom na NC Petrijancom Nova Ves sa 5-2. MNK Vrtovi Vratno upisali su polovičan uspjeh. U prvom susretu slavili su sa 5-2 nad ekipom Yugo Int, dok su u drugom poraženi od MNK Lovrečana sa 6-2. U posljednjem susretu ekipa MNK Kolarovec remizirala je rezultatom 2-2 i tako prekinula pobjednički niz Pekarnice Leskovar.

Stanje na tablici se nije ništa promijenilo jer Caffe bar 5 i dalje drži prvo mjesto sa 35 bodova dok ga u stopu prati ekipa Pekarnice Leskovar sa 29 bodova odnosno MNK Lovrečan sa 28 bodova. Valja napomenuti samo da ekipa Caffe bara 5 ima utakmicu više i možemo sa sigurnošću reći da nas očekuje veoma uzbudljivi posljednji vikend Klampotic lige.

Nakon 14. odigranih kola na listi strijelaca malo se odmaknuo Dario Bubek sa 19 postignutih pogodaka. Sa 15 pogodaka na drugom mjestu nalazi se Aleksandar Ivančov, dok se iza njega sa 13 golova smjestio Hrvoje Crnčec

Označeno u