Igračem turnira proglašen Jan Ožeg (KHL Varaždin) sa 14 postignutih golova Foto: KHL Varaždin

KHL Varaždin osvojio turnir "Ledeni pak 2017" u Koprivnici

| 31.1.2017. u 20:05h | Objavljeno u Sport

Na koprivničkom klizalištu održan je šesti po redu turnir hokeja na ledu pod nazivom „Ledeni pak 2017“ u organizaciji Inline hokej kluba Koprivnica i u spomen na koprivničkog hokejaša Igora Galkina. Na turniru su nastupili su IHK KoprivnicaKHL Kuna OsijekKHL Tapiri Zagreb i varaždinski KHL Varaždin koji je nakraju osvojio prvo mjesto na turniru.

-Ponosni smo na ostvareni rezultat u Koprivnici. Za dva tjedna u Vukovaru održava se sljedeći turnir gdje očekujemo dobre rezultate. Najvažniji cilj je postignut, a to je promocija hokeja, druženje i sklapanje novih hokejaških prijateljstva – rekao je Dražen Turković, tajnik kluba KHL Varaždin.

Odigrano je ukupno 6 utakmica, svaki sa svakim te je odigrana i utakmica polaznika škole hokeja. Varaždinski klub je svladao IHK Koprivnicu 19:2, KHL Kunu 7:3 i KHL Tapiri 10:9. Za KHL Varaždin nastupili su Dario Dilber, Jan Ožeg, Viktor Ožeg, Nikola Prpić, Fran Pomper, Martin Sabljak i Željko Tomašić, a igračem turnira proglašen je Jan Ožeg sa postignutih 14 golova.

Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

Označeno u