Varteks je, s dva igrača manje, izgubio susret od Radnika, golom primljenim i petoj, posljednjoj minuti sudačke nadoknade vremena Foto: Dražen Novosel

Kazne disciplinskog suca NK Varteksu za događaje na utakmici 5. kola s Radnikom

| 1.10.2020. u 10:30h | Objavljeno u Sport

Zbog nesportskog ponašanja navijača i paljenja pirotehničkih sredstava te ulaska gledatelja u ograđeni dio terena za igru na utakmici 5. kola s Radnikom iz Križevaca, koja je odigrana 19. rujna na SC Sloboda, disciplinski sudac Treće hrvatske nogometne lige Sjever Krunoslav Moslavac kaznio je Nogometni klub Varteks jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 5 tisuća kuna.

NK Varteks je kažnjen i sa zabranom igranja dvije prvenstvene ili Kup utakmice na SC Sloboda, a kazne teče od 21. rujna ove godine. Varteks je prošlu utakmicu 6. kola protiv Graničara iz Đurđevca odigrao na igralištu Poleta u Svetom Martinu na Muri. Predstavnik kluba Neven Medved kažnjen je zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu i malom nogometu u trajanju od tri mjeseca mjeseca te novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna, a kazna teče od 21. rujna do 20. prosinca ove godine.