Ivančica je u svojoj dvorani zasluženo došla do prve pobjede u ovom prvenstvu

Druga pobjeda Grafičara, Ivančica ostvarila prvu pobjedu u novoj sezoni

| 17.10.2015. u 20:37h | Objavljeno u Sport

U A2 košarkaškoj ligi Sjever na rasporedu su utakmice 2. kola. Ludbreški Grafičar ostvario je i drugu uzastopnu pobjedu. Nakon što su u prošlom kolu u gostima pobijedili Koprivnicu, večeras su na svom parketu pobjedili momčad Križevaca i to rezultatom 108:43, s time da je već na poluvremenu bilo 61:18.

- Da smo na ovaj način odigrali prvo kolo protiv Koprivnice pobijedili bi ih sa četrdesetak koševa razlike. Bila je od početka vidljiva razlika u kvaliteti, možda ne u toj mjeri u kojoj pokazuje rezultat, ali igrali smo 40 minuta presing po cijelom terenu. Bila je dobra reakcija igrača na parketu, kao i onih koji su ulazili u igru - zadovoljan je bio nakon pobjede trener Grafičara Dražen Cesar.

Na večerašnjoj utakmici u Ludbregu promovirana je i prva himna KK Grafičar pod nazivom Zajedno do pobjede autora Pere Galića, iz Opće opasnosti.

Sastav Ivančice, koji je u prvom kolu na svom parketu pretrpio poraz od Bjelovara, danas je, također pred svojim navijačima, svladao momčad Koprivnice rezultatom 76:62, poluvrijeme 42:34.

- Mučili smo se u prvom dijelu, nismo se mogli rezultatski odlijepiti, ali u trećoj četvrtini smo stabilizirali igru i početkom četvrte četvrtine smo se odlijepili na 21 koš razlike, a zadnjih pet minuta priliku su dobili oni koji nisu do tada igrali - rekao je trener Ivančice Zlatko Manjerović.