Pobjeda u petak u Čakovcu nad Međimurjem podigla je samopouzdanje momčadi Varaždina Foto: Krešimir Đurić

Karačić: Ako nas podcijene, a mi budemo nadahnuti zašto ne bi napravili iznenađenje?

| 31.10.2018. u 09:52h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina večeras od 19 sati na stadionu Varteksa, očekuje susret osmine finala hrvatskog Kupa protiv prvoligaša, sastava Rijeke.

- Svjesni smo da je Rijeka favorit,međutim, igramo pred našim navijačima,a pobjeda u Čakovcu vratila nam je samopouzdanje. Sretni smo da možemo igrati protiv Rijeke i dat ćemo sve od sebe da im zagorčamo život koliko god ćemo to moći - naglasio je kapetan Varaždina Dario Jertec.

- Svaki trener i igrač u svakoj utakmici želi pobijediti, ali moramo se fokusirati na osovni cilj, na ulazak na ulazak u Prvu HNL. Večeras ćemo dati sve protiv kvaltetne Rijeke, pa ako nas podcijene, a mi budemo nadahnuti zašto ne bi napravili iznenađenje? Mojim igračima, bez opterećenja, ta utakmica treba biti užitak za igrati i po mogućnosti kvalitetno se suprotsaviti Rijeci, a uz malo sreće mogli bi izbaciti Rijeku iz hrvatskog Kupa - mišljenja je trener Varaždina Branko Karačić.

Zbog ozljede su izvan konkurencije za sastav Kulenović i Črnko,dok su ostali na raspolaganju treneru Karačiću za večerašnji susret.