Mladost (VŽ) lovi vodeći dvojac 2. ŽNL skupine Istok

| 17.10.2015. u 08:12h | Objavljeno u Sport

Po dvije utakmice u skupini Istok i skupini Zapad će se danas odigrati u 2. Županijskoj nogometnoj ligi. U 8. kolu skupine Istok, Mladost iz Varaždina lovi kod kuće pobjedu protiv Beretinca koja bi ih bodovno izjednačila sa vodećim ekipama skupine Istok, Slobodom (T) i Budućnošću, Mladost iz Varaždinskih Toplica dočekuje momčad Trnja u borbi za sredinu ljestvice.

Preostale utakmice skupine Istok se igraju u nedjelju kada će Polet iz Tuhovca kod kuće igrati protiv Zagorca, Budućost protiv Slobode ŠN, a Udarnik 32 će dočekati vodeću momčad lige Slobodu (T).

U 9. kolu skupine Zapad, danas igraju Lepoglava koja će u domaćoj utakmici protiv Vratna tražiti povratak na drugu poziciju ljestvice, a posljednji Omladinac će se naći pred teškim zadatkom traženja bodova protiv vodeće momčadi lige Sračinca.

U nedjeljnim susretima, Vinica igra kod kuće protiv Dinama iz Babinca, Podravac dočekuje Vindiju, Nova Ves ugošćuje Bratstvo. Ovo kolo je Majerje slobodno. Sve utakmice počinju u 15 sati i 30 minuta.