Trener Jalžabeta Damir Lacko smatra da njegova momčad danas nije bez izgleda

Jalžabet danas s Primorcem u pretkolu hrvatskog Kupa

| 20.8.2016. u 03:45h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Jalžabeta će u dogovoru s čelništvom trećeligaša Primorca iz Biograda na Moru utakmicu pretkola hrvatskoga kupa odigrati danas u 16 sati, a ne kako je predviđeno rasporedom u srijedu 24. kolovoza. Trener Jalžabeta Damir Lacko prošli je tjedan u Biogradu na Moru gledao prijateljski susret Primorca i Šibenika, u kojem su gosti pobijedili 4:3.

Za razliku od prošle sezone, kada su u konkurenciji od 18 momčadi u Trećoj HNL Jug zauzeli 15. mjesto, prema viđenom na susretu ovo očito nije bila ekipa koja je igrala lani. Kasnije sam dobio informaciju da su se za susret kupa pojačali sa sedam bivših prvoligaških i drugoligaških igrača, među kojima je i Vedran Ješe. Protiv Šibenika su dva puta bili u vodstvu, a vidjelo se da su veoma borbeni, agresivni, igraju napadački u sistemu 4-3-3 – kazao je Lacko.

Jalžabet nije bez izgleda u današnjem susretu.
Bit će nam teško, ali znamo da su iznenađenja u kupu uvijek moguća. Ako se može govoriti o slabijim točkama Primorca, onda su to njihov golman i desni bočni. Protiv Šibenika suparnika su više čekali na svojoj polovici i dominirali na sredini terena. Sigurno nećemo ići s bijelom zastavom i svojim igračima ću reći da imamo izglede u toj jednoj utakmici. Počet ćemo malo opreznije kao protiv Varaždina i svoju priliku čekati u kontranapadima – zaključio je Lacko.

O ovoj utakmici čitajte danas na našem portalu.