Ivica Bonino Hasan (četvrti s desna) zauzeo je treće mjesto na memorijalu Foto: šrk varaždin

Ivica Bonino Hasan treći na prvom Memorijalu Željka Trbovića

| 2.8.2017. u 09:33h | Objavljeno u Sport

Prvi Memorijal Željka Trbovića, pojedinačno natjecanje u lovu ribe na plovak, održano je na kanalu HE Varaždin, na natjecateljskoj stazi u Varaždinu, u spomen na Željka Trbovića, poznatog varaždinskog ribolovca, natjecatelja, kapetana, sportskog djelatnika i poduzetnika iz Varaždina.

Domaćin i organizator je bio ŠRK Varaždin, firma Interland d.o.o. i obitelj Trbović i Ljepava, a nastupio je 71 pojedinac iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske, koji su se natjecali u 3 sektora.

Po toplom i sunčanom vremenu te malo manjoj, mutnijoj Dravi riba je prosječno primala, a lovila se uklija, manji nosač, krupatica, deverika, mrena, podust, žutooka i klen. Pobjedu i ukupno prvo mjesto osvojio je Željko Raženj iz Zagreba osvojivši 1. mjesto u A sektoru s 3 840 grama, drugi je bio Martin Vrčković iz Rakitja sa 1. mjestom u B sektoru sa 2 260 grama, a treće je mjesto osvojio varaždinski predstavnik Ivica-Bonino Hasan s 1. mjestom u C sektoru sa 1080 grama.

Nakon natjecanja i ručka u ribolovnom domu ŠRK-a Varaždin najbolji pojedinci primili su prijelazni pehar, pehare i medalje od ŠRK Varaždin i bogate nagrade u ribičkom priboru od firme Interland d.o.o., a svi ostali natjecatelji nagrade od ŠRK-a Varaždin i firme Interland d.o.o.

Nagrade, pehare i medalje svim natjecateljima su uručili Boris Ljepava iz firme Interland d.o.o. i predsjednik ŠRK-a Varaždin Kristijan Kosmačin.