Ekipa Vindi koja je odigrala jučerašnji susret s Orkom iz Zagreba

I drugi poraz ekipe Vindi u kvalifikacijama za popunu Premijer lige

| 21.3.2021. u 08:32h | Objavljeno u Sport

Jučer je u varaždinskom Graberju odigrana utakmica drugog kola lige za prvaka i popunu Premijer lige, između domaćeg sastava ekipe Vindi i gošći ekipe Orka iz Zagreba. Utakmica je završena rezultatom 54:66 u korist gostujuće ekipe.

Varaždinske košarkašice u jučerašnjoj su utakmici nastupile nekompletne, bez kapetanice Mateje Barušić. Uz dosta borbenosti,u jednoj lijepoj i fer utakmici,dobro su parirale spremnijem suparniku,osobito u prvom poluvremenu.Pred sam kraj utakmice priliku su dobile i neke od napadački vrlo raspoloženih najmlađih igračica, koje su pokazale pravu borbenost i smanjile koš razliku na konačnih -12.

Koševe za Vindi postigle su:Dukić Z. 9 (2x3), Žanić Pe. 3, Božović P. 2, Francišković K. 8, Brezovec L. 13, Kauzler L. 11 (1x3), Žanić Pa. (cap.) 8.

- Čestitam igračicama i trenerima Orke na pobjedi. Iza nas je jedna lijepa i za nas dosta teška utakmica. Nastupili smo bez kapetanice Barušić što se dosta osjetilo u igri. Dosta smo se dobro borili, pogotovo u prvom dijelu utakmice,ali košarkašice Orke bile su bolje i zasluženo su pobijedile,i ja im na tome još jednom čestitam.Okrećemo se pripremama za slijedeći vikend kada u 3. koluugošćujemo ekipu ŽKK Brod na Savi - rekao je nakon utakmice Marko Škerbić, trener ŽKK Vindi: