Hudek Trgotrans šokirao i drugog papirnatog favorita!

| 13.12.2016. u 09:54h | Objavljeno u Sport

Hudek Trgotrans iz Biljevca najugodnije je iznenađenje dosadašnjeg dijela 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu. Nakon startne 2:1 pobjede protiv ekipe Svježa jaja Vuk (koja još nikad nije ispala prije osmine finala, a ima i jedno treće mjesto na Pan kupu), jučerašnjo je dan donio novi trijumf „prijevoznika“ i to – ne bilo kakav!

S glatkih 4:0 „pala“ je zagrebačka MNK Kustošija. Provjerenim receptom, čvrstom obranom i sjajnom brzom transformacijom u kontranapade. Sada je očito, zagorski trojac Strabić, Presečki i Hanžić, poznati predstavnici malog nogometa u Jesenju, veliki su adut i prevaga žutih iz Biljevca koji prilično sigurno grabe prema osvajanju seniorske skupine 3.

Isto su tako spomenuta Svježa jaja Vuk u nikad nezgodnijoj situaciji. Naime, Čehovčani su izgubili i drugu utakmicu, Kustošija je bila bolja s 2:0, u vrlo izjednačenom ogledu u kojem međimurski predstavnik nikako nije uspijevao zabiti. Zato je to pošlo za nogom Filipu Hruški, u prvoj i predzadnjoj minuti drugog poluvremena, za vrijednih 2:0. Iako će se čak šest trećeplasiranih momčadi provući u drugi krug, Međimurcima se treba dosta toga poklopiti – obvezna pobjeda protiv Bake iz Gojanca, ali i splet drugih rezultata…

Sjajnu su utakmicu odigrali MIP Weyland i Ropox, bilo je 3:2 za sastav iz Pušćina, junak je bio Luka Bobičanec. Kolar je doveo MIP-ovce u vodstvo sjajnim golom u rašlje iskosa već u 3. minuti i taj je rezultat stajao sve do 10 minuta prije kraja. Tad je Bobičanec zabio za 2:0, ali je odmah minutu potom Lovro Cvek iz slobodnog udarca vratio neizvjesnost. Ipak, tri minute prije kraja za Weyland se opet ukazao Bobičanec, zabio za 3:1, Kokot je u predzadnjoj opet smanjio, ali za više nije bilo koncentracije ni vremena, ostalo je 3:2.

U zadnjoj utakmici programa u ponedjeljak – najefikasnija izvedba dosad. Poletni Marin Promet iz Zagreba lako se obračunao s rekreativcima FE Lacia, već u 17. sekundi igre zabio je igrač s brojem 17 Josip Gusković, a isti je igrač do kraja zabio čak sedam puta! Na kraju je bilo visokih 13:1.

Pan kup se nastavlja u petak, od 19:30 sati, s novih pet utakmica, subota i nedjelja donose „maraton“ od 14 odnosno 15 sati pa sve do kasnih večernjih. Cijena dnevne ulaznice je 15 kuna, moguće je kupiti i turnirsku za cijeli Pan kup, po cijeni od 100 kuna.

PONEDJELJAK, 12.12.2016. - REZULTATI

19:15    HUDEK TRGOTRANS (Ladanje) – MNK KUSTOŠIJA (Zagreb)    4:0
19:55    MIP WEYLAND (Pušćine) – ROPOX (Varaždin)    3:2
20:35    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – MNK KUSTOŠIJA (Zagreb)    0:2
21:15    MARIN PROMET (Zagreb) – FE LACIO (Varaždin)    13:1

PETAK, 16.12.2016. - RASPORED

19:30    AUTO FLORIJANIĆ (Trnovec) – ŠN ZAVRČ (SLO)
20:10    (VET) NK SRAČINEC VETERANI – SALUTI BAU (Krapina)
20:50    BAKA (Gojanec) – HUDEK TRGOTRANS (Biljevec)
21:30    AUTOMOBIL LONČAR (Varaždin) – RALE (Varaždin)
22:10    (VET) HUDEK TRGOTRANS – SLOBODA GENERALI