Momčad Gregur investa iz Ivanca koja je osvojila ovogodišnji memorijal

Gregur Invest pobjednik 11. memorijalnog malonogometnog turnira Nenad Geček - Neno

| 19.7.2020. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Ekipa Gregur-invest iz Ivanca pobjednik je 11. memorijalnog ljetnog turnira u malom nogometu „Nenad Geček-Neno“ koji je odigran u spomen na istaknutog igrača i velikog zaljubljenika u mali nogomet. Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa koji je odigran kup-sistemom,a završio je pola sata iza ponoći.

Gregur invest je u finalnoj utakmici svladao ekipu BGW elektronic iz Klenovnika sa 4:1,dok je treće mjesto pripalo ekipi Punek gradnja iz Starog Golubovca, prošlogodišnjem prvaku koji je bio uspješniji od ekipe Portal iz Varaždina i to nakon izvođenja udaraca sa 7 metara obzirom da se utakmica za 3. mjesto nije igrala jer tako su se dogovorili kapetani navedenih ekipa.

Prvoplasirana ekipa Gregur invest primila je veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i iznos od 3.000,00 kuna, doprvak BGW elektronic primio je pehar i 2.000,00 kuna , dok je trećeplasirana ekipa Punek gradnja primila pehar i 1.000,00 kuna. Najbolji strijelac turnira je Darko Jagić s 4 postignuta pogotka, dok je najboljim golmanom proglašen Filip Šagij , obojica iz pobjedničke ekipe koji su primili statue organizatora.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima predao je Dražen Geček, brat pokojnog Nenada Gečeka. Turnir je odigran na srednjoškolskom vanjskom igralištu uz odličnu organizaciju i mnogobrojne sponzore koji su pomogli samu organizaciju turnira te uz propisane mjere prema uputama Stožera civilne zaštite.

Rezultati – četvrtfinale :Punek gradnja- Druškovec MI 2 5:0,Portal –UŠR Višnjica 1:0,Gregur invest – HEW 3:1,UŠR Žarovnica –BGW elektronic 1:4; polufinale :Punek gradnja-Gregur invest 1:0 ( Alen Kolačko 18.min.) Portal –BGW elektronic 0:1( Vlado Martić 6. min. ), finale Gregur invest – BGW elektronic 4:1 ( Darko Jagić 9. min,denis Krsnik 12.min, Darko jagić 17.min, Tomislav Jagić 17. min, Tomislav Jagić 19. min, Drago Ribić 20. min.)