Grad Ivanec priredio prijem za zlatnog hrvatskog reprezentativca Nikolu Gečeka Foto: Grad Ivanec

Grad Ivanec priredio prijem za zlatnog hrvatskog reprezentativca Nikolu Gečeka

V.M./Varaždinske vijesti | 14.6.2016. u 16:04h | Objavljeno u Sport

U povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak održanom u Češkoj, gradonačelnik Milorad Batinić u ponedjeljak je, 13. lipnja, u svom uredu organizirao prijem za Nikolu Gečeka, člana hrvatske ribolovne reprezentacije za osobe s invaliditetom i Željka Gečeka, trenera reprezentacije.

Podsjećamo, ivanečki reprezentativci su u češkom gradu Pardubice u konkurenciji 11 najboljih reprezentacija, nakon dva srebra i dvije bronce, ove godine prvi put osvojili zlatnu medalju.

Prijamu je nazočio i zamjenik gradonačelnika Čedomir Bračko s pročelnicama Marinom Držaić i Ljiljanom Risek. Gosti su svoje domaćine informirali o specifičnostima i detaljima natjecanja, sudionicima, organizacijom i drugim pojedinostima te najavili da će našu zemlju zastupati i na idućem svjetskom prvenstvu koje će se održati u Srbiji.

Ovim uspjehom Nikola se svrstao u sportaša prve kategorije pa se u tom kontekstu razgovaralo i o potrebi da se na državnoj razini riješi pitanje financiranja sportaša s rezultatima na svjetskoj razini.

Upućujući čestitke cijeloj ekipi koja je, timski uigrano, doprinijela osvajanju svjetskog zlata, gradonačelnik Batinić Nikoli je, u ime Grada, poklonio tablet te mu zahvalio što je ime naše zemlje i grada Ivanca na najljepši način pronio na globalnoj razini.