Alen Remar je u Školsko sportskoj dvorani Vidovca dočekan uz velike ovacije Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Vidovčani dočekali svog svjetskog prvaka Alena Remara

| 3.10.2016. u 20:11h | Objavljeno u Sport

Alen Remar je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u poljskom streličarstvu osvojio naslov svjetskog juniorskog prvaka u olimpijskom luku, a povodom ovog velikog rezultata Općina Vidovec je u Školsko sportskoj dvorani u Vidovcu organizirala doček za svog junaka.

-Zahvaljujem svima vama koji ste danas došli jer ovo je jedinstveni primjer ne samo naše općine nego i sjeverozapadne Hrvatske, posebice kada ovako jedan mladi dečko postigne jedan ovakav rezultat u samo tri godine - rekao je načelnik općine Vidovec, Bruno Hranić.

Povodom svečanog dočeka uručeni su mu i darovi i to zastave Republike Hrvatske kao i općine Vidovec da kada sljedeći puta ostvari veliki rezultat može podići obje zastave u znak slavlja. Također je od strane načelnika najavljeno da će Općina Vidovec i novčano nagraditi svog svjetskog prvaka.

-Da vam prvo odgovorim, jesam li svjestan bilo čega? Nisam. Bilo mi je to veliko iznenađenje, došao sam doma umoran i nikakav i saznao da je za mene organiziran doček. Hvala vam - štedio je na riječima juniorski svjetski prvak u olimpijskom luku Alen Remar

Osim što je primio brojna priznanja, Remar je pred svima sa svojim lukom i strijelama još jednom demonstrirao vještinu kojom je osvojio naslov svjetskog prvaka. Fotografije s dočeka možete pogledati u našoj fotogaleriji.