Ivana Dežić (s loptom) je za Koku zabila devet golova u današnjoj 35:29 pobjedi Foto: Martin Novosel

FOTO: Rutinirana pobjeda Koke na domaćem terenu protiv Splita 2010

| 1.12.2019. u 19:00h | Objavljeno u Sport

Koka je danas na domaćem terenu u sklopu 10. kola Prve HRL za žene ugostila ekipu Splita 2010 i upisala novu šestu pobjedu sezone slavivši s rezultatom 35:29.

Nakon što su u prvih sedam minuta susreta ušle s negativnih 5:3, Koka nakon toga preokreće rezultat i do kraja prvog poluvremena dolazi do sigurnog 18:13 vodstva. U prvih 10 minuta udvostručuju svoje vodstvo na 26:16 i nakon toga sve 51. minute održavaju razliku od 10 golova razlike, ali u zadnjih 10 minuta u igru ulaze igračice koje s klupe čime se razlika otopila na samo plus šest.

U Koki je u napadu bila još jednom sjajna Ivana Dežić s devet golova, Ines Domjan i Tea Jalušić su zabile po šest golova svaka, Katarina Mrazović je zabila četiri gola, Sara Rogina tri (dva iz sedmerca), Jelena Blažek je zabila dva gola, dok su po jedan gol zabile Lena Ljubić, Lana Bartolić, Matilda Mrazović, Suzana Furjan i Marta Jurčić.

Koki u iduća dva kola slijede teška gostovanja, prvo u 11. kolu gostuju protiv trećeplasiranog Bjelovara, a u 12. kolu idu na gostovanje protiv uvijek neugodnog domaćina Osijeka.