Momčad Nedljanca koja je počela današnji susret pretkola hrvatskog Kupa

FOTO: Nedeljanec se porazom u Unešiću oprostio od hrvatskog Kupa

| 19.8.2017. u 17:58h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U utakmici pretkola hrvatskog nogometnog Kupa danas je u Unešiću, na igralištu Borovište, pred oko 300 gledatelja, od kojih je šezdesetak navijača bilo iz Nedeljanca, trećeligaš Zagora pobijedio momčad Nedeljanca 4:2, poluvrijeme 1:1.

Nedeljanec, koji je bio bolji suparnik u prvom poluvremenu, poveo je golom Dominika Bistrovića u 8. minuti, no na odmor se otišlo neriješenim rezultatom, jer je domaćin izjednačio u 13. minuti. U nastavku susreta domaćin je postigao dva gola u 53. i 63. minuti,

Nedeljanec je smanjio na 3:2 golom Alen Blažekovića u 65. minuti, no više od toga gostima nije pošlo za nogom, dok je domaćin u 78. minuti postigao gol za konačnh 4:2. Nedeljanec se time u pretkolu oprostio od daljnjeg nastupa u hrvatskom Kupu ove sezone.

- Borili smo se koliko smo mogli, nismo zabili svoje prilike, a koje smo treba u prvom dijelu, kada smo bili bolji suparnik, a u drugom poluvremenu domaćin je iskoristio svoje šanse i plasirao se u 1. kolo Kupa. Da smo bili kompletni sigurno bi rezultat bio drugačiji - komentirao je predsjednik Nedeljanca Krunoslav Bistrović.

Podsjetimo zbog poslovnih obaveza u Unešić nisu putovali standardni igrači, napadač Marko Kovačić i stoper Igor Kučko.

Galerija slika