Kitro Varaždin Foto: Martin Novosel

FOTO Loš dan za odbojku: Seniori i seniorke Kitro Varaždina upisali poraze

| 11.10.2020. u 11:16h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Jučer su u maloj dvorani Arene Varaždin svoje susrete odigrali odbjkašice i odbojkaši Kitro Varaždina. Prvo su odbojkašice u svom debiju prvog kola Prve lige igrala protiv Osijeka II, a nakon njih su seniori u sklopu četvrtog kola Superlige dočekali momčad osječke Murse.

Seniorke su upisale poraz 3:1. Bio je to uzak poraz u kojem su prvi, treći i četvrti set izgubile s identičnim rezultatom 25:22, dok su drugi set osvojile s uvjerljivih 25:16. 

Sreća ovaj puta nije pratila seniore. Nakon drame petog seta u Kaštelama gdje su slavili protiv šesterostrukog prvaka Hrvatske, Mursa je ovaj puta bila bolja 3:2. Osječani su dobili prvi i četvrti set s 25:19 i 25:23, dok je Kitro Varaždin dobio drugi i treći set s 25:20 i 25:21. Nakon što je varaždinski sastav propustio završiti susret u četvrtom setu, veliki pad igre u petom setu doveo je do toga da su Osječani slavili s uvjerljivih 15:8.

U idućem kolu, seniori idu na gostovanje u Slavonski Brod igrati protiv Marsonije, susret je na rasporedu u subotu, 17. listopada, u 19 sati, dok će seniorke na domaćem terenu dočekati ekipu Zadra.

Označeno u