FOTO Košarkaši Vindije drugu godinu zaredom juniorski prvaci regije Sjever

VV | 12.4.2022. u 09:55h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Košarkaši Vindije su u posljednjem 10. kolu juniorske lige Sjever na domaćem terenu u sportskoj dvorani Graberje svladali momčad Podravca iz Virja sa 96:69.

Domaćin je od samog početka susreta bio neumoljiv prema gostima i već u prve dvije četvrtine su imali nedostižno vodstvo za goste iz Virja 63:38, u posljednje dvije četvrtine su održavali vodstvo koje su do kraja još malo povećali.

Posljednja utakmica prvenstva je ujedno bila i odlučujuća za naslov prvaka juniorske lige Sjever. Uoči susreta, momčad Podravca je bila neporažena sa devet pobjeda u devet kola, a Vindiji je s omjerom osam pobjeda i jednim porazom trebala pobjeda veća od osam koševa razlike s obzirom da su u petom kolu na gostovanju kod Podravca poraženi sa 83:75.

Pobjedom od 27 koševa razlike znači da je varaždinska Vindija na kraju ipak došla do naslova prvaka, a laskavu titulu su osvojili i u 2021. godini. Vindija je na prvom mjestu završila sa devet pobjeda i jednim porazom, Podravac Virje je drugi s istim omjerom pobjeda i poraza.

Galerija slika