Upoznajte Manuelu Divjak, Karolinu Petreković i Martu Gluhak, kandidatkinje za izbor Miss supranational Foto: Ilustracija

Upoznajte Manuelu Divjak, Karolinu Petreković i Martu Gluhak, kandidatkinje za izbor Miss supranational

VV | 15.5.2021. u 18:41h | Objavljeno u Društvo

Nakon što su se predstavile Iva Ivanagić i Patricija Dimitrovski, predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije: Manuelu Divjak i Karolinu Petreković.

- Zovem se Manuela Divjak, imam 20 godina i dolazim iz predgrađa Varaždina, Hrašćice. Završila sam Gospodarsku školu u Varaždinu, smjer upravni referent. Planiram upisati Učiteljski fakultet u Čakovcu. U slobodno vrijeme bavim se crtanjem, učenjem stranih jezika te obožavam pripremati razne deserte. Kao osoba sam druželjubiva, komunikativna i uvijek spremna pomoći, a kao manu bih izdvojila brzopletost. Na ovaj izbor prijavila sam se da bolje upoznam sebe i svijet modelinga. Smatram da je fizička ljepota jako bitna, ali je po meni unutarnja ljepota ono što čini čovjeka - kaže 17-godišnja Manuela koja je fotografiranje obavila u Bimi koja posluje uspješno vež 30 godina, ima više od 90 zaposlenih i trgovine diljem Hrvatske te webshop za Hrvatsku i Sloveniju. 

Karolina Petreković učenica je trećeg razreda likovne umjetnosti - modni dizajn.

- Društvena sam, vesela, uvijek spremna na nove izazove, te tako smatram i ovo jednim izazovom kroz kojeg ću se zabaviti i sklopiti nova prijateljstva. Vjerujem da će mi ostati u lijepom sjećanju. Na prijavu me potaknula moja ljubav prema ljepoti i modi. Slobodno vrijeme provodim u teretani, druženju s prijateljima, u prirodi, putovanjima. Mlada sam, ali svijesna svojih želja i ciljeva koje ću ostvariti - kaže Karolina koja se fotografirala u salonu vjenčanica Klaudija u Črečanu, a koji ima veliki izbor vjenčanica vlasnite proizvodnje, ali i poznatih brendova.

Marta Gluhak dolazi iz susjedne Međimurske županije - Totovca.

- Imam 19 godina i prva sam godina socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Sukladno odabiru fakulteta, moje najizraženije osobine su empatija, tolerancija, pozitivan odnos prema ljudima, borba za ljudska prava, organiziranost i borbenost. Velik dio slobodnog vremena trošim na volonterski rad u Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma, čija sam i potpredsjednica. To podrazumijeva volontiranje u dosadašnjim cjelogodišnjim projektima kao što je"Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, ali i idejno osmišljavanje novih te približavanje plemenitog cilja udruge mlađim generacijama. Moji interesi se ovdje ne sužavaju, dio mog vremena uvijek je posvećen tjelovježbi, dobroj knjizi te glumi. Volim eksperimentirati s modnim kombinacijama te u mom ormaru uvijek ima mjesta za pokoji komad vlastitog dizajna - otkrila je Marta Gluhak. 

Označeno u