Brojni bivši Krojači ponovno su danas zaigrali na stadionu Varteksa Foto: Dražen Novosel

FOTO: Finale proslave 5. godina NK Varteksa uz brojne bivše "Krojače"

| 1.6.2016. u 19:17h | Objavljeno u Sport

Na stadionu Varteksa održano je "veliko finale" Varteksovog tjedna, kojim se obilježavalo pet godina aktualnog međužupanijskog ligaša Varteksa i 85 godina nekadašnjeg prvoligaša Varteksa.

Koprić, Vranjić, Lučić, Prahić, D. Škvorc, Jertec, S. Posavec, Jagačić, Mujanović, Karić, Kresinger, Halilović, Do. Glavina, F. Škvorc...... samo su neki od bivših Krojača, koji su zaigrali za reprezentaciju Varteksa, pod nadzorom trenera Dražena Beseka, Samira Toplaka i Zorana Kastela u današnjem prijateljskom susretu protiv aktualne momčadi međužupanijskog ligaša Varteksa,pod vodstvom njihovog trenera Krunoslava Belog.

Na tribinama se okupio popriličan broj navijača Varteksa. Bit je to spektakl sam po sebi, kojeg su s tribina pratili i mnogi bivši "krojači" Brezovec, Novinić, Melnjak...., igrač Ajaxa iz Amsterdama, Robert Murić, koji je NK Varteksu poklonio svoj dres u kojem je debitirao u momčadi Ajaxa, te igrači i struka GRK Varaždina 1930, kojima su gledatelji, uoči susreta, pljeskom čestitali na ostvarenom rezultatu u netom završenoj sezoni Premijer lige.

Na utakmici, u kojoj rezultat nije bio u prvom planu, stariji su igrači, koji su nosili dresove kluba u kojima su igrali tijekom karijere, pokazali zašto su svojevremeno nosili dres prvoligaškog Varteksa, a publika je pljeskom pozdravila vodeći gol reprezentacije Varteksa, kojeg je sjajnim lob udarcem u 20. minuti postigao Veldin Karić.

Utakmica je na kraju završila rezultatom 7:1 za reprezentaciju Varteksa. Golove su za reprezentaciju Varteksa još postigli Dario Jertec u 26., 37. i 52. minuti, zatim Veldin Karić u 35., te Dino Kresinger u 38. i 40. minuti susreta, a za Varteks je strijelac počasnog gola bio Saša Dreven u 58. minuti.

Atmosferu s današnjeg događaja na stadionu Varteksa pogledajte u našoj foto galeriji.