Budućnost - Polet (C) Foto: Martin Novosel

FOTO Budućnost bolja od Poleta (C), Obreš do prve proljetne pobjede

| 3.4.2021. u 19:41h | Objavljeno u Sport

Vodeća Budućnost, danas je na domaćem terenu igrala protiv Poleta (C) i došla je do sigurne 4:1 u sklopu 13. kola Prve ŽNL. Poveli su u 23. minuti golom Gorana Spasića, u 37. minuti su povisili na 2:0 golom Dejana Stankovića, Spasić se još jednom upisao u strijelce u 68. minuti, Marko Vidrač je u 82. minuti smanjio na 3:1, dok je Spasić u 85. minuti susreta kompletirao hat-trick na susretu za konačnih 4:1.

Nakon što u prva dva kola nastavka prvenstva nisu upisali pobjede, već poraz i remi, jesenski prvak Obreš je stigao i do svoje prve pobjede ovog proljeća, upisavši 2:0 slavlje kod Slobode u Tužnom. Do pobjede su stigli pogocima Nikole Šafarića u 82. i 88. minuti susreta.

U ostalim susretima, Beretinec je na gostovanju kod Dinama u Babincu slavio s 5:2, Plitvica (S) je na domaćem travnjaku bila bolja od Mladosti (M) s 4:1, dok je Novi Marof na gostovanju kod varžadinske Slobode slavio sa 4:0. 

Sutra su na rasporedu samo dva susreta, Čevo na domaćem terenu dočekuje Mladost (Vž), a Drava Ajax će biti domaćin Poletu (T). Utakmice počinju u 16:30 sati.