Elitna liga: Remi u derbiju Novog Marofa i Nedeljanca, Polet (T) slavio kod Ivančice Foto: Martin Novosel/Arhiva VV

Elitna liga: Remi u derbiju Novog Marofa i Nedeljanca, Polet (T) slavio kod Ivančice

vv | 11.5.2024. u 19:14h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana dva susreta 24. kola Elitne lige, a najviše uzbuđenja smo vidjeli u Ligi za prvaka gdje je Polet (T) slavio na gostovanju kod Ivančice sa 4:1 i tom pobjedom se približio prvoplasiranom Novom Marofu i drugoplasiranom Nedeljancu koji su odigrali remi bez golova u Novom Marofu.

Polet (T) je poveo sa 4:0 pogotcima Dina Bahata u 17. i 40. minuti te Renata Sakača u 35. i 57. minuti, dok je jedini gol za domaći sastav Ivančice zabio Leon Vuglač u 63. minuti susreta.

Novi Marof je trenutno prvi sa 45 bodova, Nedeljanec drugi sa 44 boda, a Polet (T) treći sa 43 boda. Do kraja lige su preostala još tri kola i bit će uzbudljivo vidjeti koji će od ove tri ekipe na kraju uzeti pehar prvaka.

U dvije utakmice Lige za ostanak, Budućnost (V) je nastavila pobijeđivati i ovaj puta je uzela sva tri boda na gostovanju kod Razvitka, upisali su 2:1 pobjedu. Razvitak je poveo pogotkom Filipa Varge u 28. minuti, dok je Budućnost preokrenula rezultat pogotcima Josipa Golubara u 28. minuti i Matheusa Vitora Lourenca Schionata u 34. minuti susreta.

Jalžabet je na domaćem terenu sa 3:0 svladao Dubravku-Zagorca. Pogotke za domaćina su postigli Dubravko Car u 25. minuti, Florijan Sambolek u 82. i Marko Lučić u 88. minuti utakmice.

LIGA ZA PRVAKA - 2. kolo:
NEDJELJA 12.05.2024. u 17:30 h:
BELETINEC: Bednja - Mladost (M)