KK Vindija Foto: Martin Novosel

Druga ML Sjever: Odgođeni susreti domaćih predstavnika zbog koronavirusa

VV | 9.11.2020. u 09:31h | Objavljeno u Sport

U petom kolu Druge muške lige Sjever je Ivančica iz Ivanca trebala gostovati kod Koprivnice, ali je susret odgođen jer Ivančica i dalje ne može trenirati do poboljšanja epidemiološke situacije u Ivancu, trakošćanska Labrada 1971 Žurko je trebala gostovati kod Radnika iz Križevaca, ali Labrada ima igrače koji su u samoizolaciji ili čekaju rezultate testiranja, dok se iz istog razloga odgodio susret koji se trebao odigrati u Varaždinu u dvorani Graberje između varaždinske Vindije i ludbreškog Grafičara. Utakmica je odgođena na zahtijev Grafičara koji ima pozitivne i igrače u samoizolaciji. 

- Zbog nastale epidemiološke situacije seniorski sastav od danas ne trenira... Do poboljšanja stanja nećemo trenirati, na žalost odgađamo i naredna kola prvenstva koja smo morali igrati. Nadam se da će se stanje ubrzo normalizirati, do onda pazite na zdravlje - napisao je na svom Facebook profilu, direktor KK Grafičara, Siniša Beser.

U idućem 6. kolu, Grafičar je trebao igrati protiv Labrade 1971 Žurko, a Ivačnica protiv Podravca, dok bi Vindija na domaćem terenu trebala odigrati susret protiv Virke.