Amanda Mlinarić i Enes Garibović prošlogodišnji laureati u izboru najboljih u varaždinskom sportu Foto: Krešimir Đurić

Do 24. prosinca kandidature za 58. izbor najboljih u varaždinskom sportu za 2020. godinu

| 17.12.2020. u 14:50h | Objavljeno u Sport

Na osnovu godišnjeg programa aktivnosti, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina organizira i provodi 58. tradicionalnu svečanu manifestaciju varaždinskog sporta “Izbor sportaša godine Grada Varaždina za 2020. godinu” planiranu održati krajem siječnja 2021. godine.

Članicama Zajednice, sportskim udrugama, upućen je poziv za isticanje kandidatura i to za najbolju sportašicu, najboljeg sportaša, najbolju žensku ekipu, najbolju mušku ekipu, najveću nadu varaždinskog sporta među sportašicama, najveću nadu varaždinskog sporta među sportašima i najveću nada varaždinskog sporta – sportski par, štafeta ili posada.

Primaju se i kandidature za Priznanja Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina za 2020. godinu i to za nagradu za životno djelo, za zlatnu plaketu,godišnju nagradu, posebno priznanje i za diplome. Prijedloge kandidata za Izbor sportaša godine Grada Varaždina za 2020. godinu te za Priznanja Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina za 2020. godinu,sportske udruge mogu dostaviti najkasnije do četvrtka,24. prosinca ove godine, kako bi Zajednica sportskih udrug grada Varaždina pravovremeno mogla provesti aktivnosti i potrebne radnje za izbor najboljih u varaždinskom sportu u 2020. godini.

Sve informacije i obrasce vezane za Izbor najboljih sportaša Grada Varaždina u 2020. godini kao i priznanja Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina sportske udruge mogu pronaći na internet stranici www.varazdin-sport.com.