FOTO: Počelo 15. malonogometno prvenstvo Općine Cestica

| 12.1.2016. u 18:53h | Objavljeno u Sport

Počelo je 15. zimsko malonogometno prvenstvo Općine Cestica te su odigrane utakmice prvog i drugog kola. Na turniru sudjeluje ukupno 16 ekipa sastavljenih od klubova s područja općine Cestica koje se bore za naslov ovogodišnjeg pobjednika zimskog malonogometnog turnira, a finale prvenstva će se igrati u nedjelju 24. siječnja 2016. godine.  

Ispred ovogodišnjeg domaćina prisutnima se obratio predsjednik NK Vratno Miljenko Humek, koji je svim natjecateljima zaželio dobru igru i sportsko natjecanje uz što manje ozljeda. Turnir je službeno otvorio načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što se već petnaestu godinu zaredom održava ovaj turnir.

-Izuzetno mi je drago što klubovi već petnaestu godinu zaredom održavaju ovu tradiciju i Općina ih u tom smislu podržava jer će kroz sportsku dvoranu ovih dana proći preko tisuću ljudi – istaknuo je načelnik Korotaj te zahvalio organizatorima na trudu i poželio svima dobre rezultate.
 
Inače, na području općine Cestica djeluju četiri nogometna kluba koja se natječu u županijskim ligama, Polet Cestica natječe se u Prvoj ligi, a Dinamo Babinec, Bratstvo iz Otok Virja i NK Vratno iz Gornjeg Vratna nalaze se u Drugoj županijskoj ligi Zapad. Nakon jesenskog dijela prvenstva Polet zauzima treće mjesto, a drugoligaši Dinamo drugo mjesto, Vratno osmo i Bratstvo deveto mjesto.

Galerija slika