Zlatko Dalić Foto: Pixsell/Igor Kralj

Dalić: Bit će seizmičkog poremećaja u Hrvatskoj ako osvojimo

| 14.7.2018. u 15:11h | Objavljeno u Sport

Danas je održana posljednja novinarska konferencija uoči sutrašnjeg finala SP-a u Rusiji između Hrvatske i Francuske. Izbornik Zlatko Dalić je najavio da će dati sve od sebe te napomenuo da će cijeli svijet navijati za Hrvatsku.

- Nas ne zanima tko je u finalu. Mi smo došli uživati u finalu i dat i svoj maksimum. Ovo je vrijeme koje smo zaslužili i hoćemo uživati u tome. Cijeli svijet gleda i navija za Hrvatsku. Nema većeg trenutka u karijeri od sutrašnjeg dana za sve nas bez obzira kako završi bit ćemo sretni i ponosni - najavio je sutrašnje finale u Moskvi u 17 sati.

Također je ovih dana bilo izmjereno da je navijanje nakon pobjede protiv Engleza dovelo do manjeg potresa u Hrvatskoj pa su novinari na konferenciji priupitali što će se dogoditi ako Hrvatska osvoji naslov, hoćemo li eksplodirati?

- Hoće li Hrvatska u nedjelju eksplodirati ? Sigurno će biti seizmički poremećaj. Upravo su naši navijači jedan od naših najvećih motiva. Veseli nas radost naših navijača što su zaboravili na sve probleme i nedaće. Što posljednjih 25 dana žive sretno i ponosno. Ako osvojimo naslov u slavlju ćemo nadmašiti i Brazil i Argentinu - zaključio je Dalić.